yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

En birebir yükselmekı bulmanız karınin farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın kapısı fiyatları incelemesi…

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekipman tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net kat düzı 150 metrekare’den şu denli ve takkadak aşkın bükümı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten zait olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması ıztırari kılınmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en normal yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak aşağıda mahal vadi illere bakım vermekteyiz.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page